Compromís-Sumar organitza una trobada en Novelda amb els principals candidats al Congrés i al Senat per Alacant

Asseguren que la seua coalició té com una de les seues funcions “ser una de les barreres principals a l’avanç de l’extrema dreta”

Dins el pacte Compromís-Sumar, els candidats Txema Guijarro, núm.1 al Congrés per Alacant; Imma Orozco, núm.2 al Congrés per Alacant, i Pau Torregrosa, candidat al Senat per Alacant, visitaren Novelda per compartir amb la ciutadania quines són les propostes que defensarà la coalició d’esquerres Compromís-Sumar en les eleccions generals del 23 de juliol. 

El passat 11 de juliol, a 12 dies de celebrar els comicis, els membres de Compromís per Novelda i Guanyar Novelda acolliren els candidats que representaran les seues formacions en les urnes.

Per això, Sílvia Anna, portaveu de Compromís per Novelda, va subratllar que aquesta jornada es basava en el diàleg. “Pretén ser més que un acte electoral, un diàleg amb tots els militants, simpatitzants i veïns de Novelda que hui s’han apropat per conéixer de primera mà les propostes del projecte Sumar”, va recalcar la representant municipal del grup taronja.

De fet, Imma Orozco, candidata número 2 al Congrés per Alacant, va coincidir amb Sílvia Anna en definir l’objectiu de la trobada de Compromís-Sumar: dialogar. Concretament, explicar al poble de Novelda en què consistix la coalició dels 15 partits autonòmics d’esquerra que conformen la candidatura de Sumar i “fer propostes que donen resposta a les necessitats més reals i directes de la ciutadania”, destacà Orozco posant l’accent en la proximitat amb el poble per atendre les seues peticions.

Resposta a la l’emergència climàtica i avançar en l’estat del benestar, algunes de les propostes de Compromís-Sumar en Novelda

Per altra banda, Lidia Martínez, membre de Verdes de Novelda, va informar que per tal de donar a conéixer el programa electoral de Compromís-Sumar, la seua formació estarà el proper dissabte 15 de juliol en el Mercat d’Abasts de Novelda. “Animem a la població perquè vinga a la trobada i així poder debatre sobre les propostes de Sumar”, va convidar Martínez.

Pel que fa als temes destacats en el diàleg, tots els candidats de Compromís-Sumar van insistir en l’emergència climàtica, avançar en l’estat del benestar, la consciència dels drets de les persones i la importància d’aquestes eleccions generals.

Quant a l’emergència climàtica, Imma Orozco va remarcar la necessitat de solucions davant “els efectes en el dia a dia de les poblacions de les comarques del sud del País Valencià”, que es va fer palés amb el vent de ponent i les elevades temperaturas que acompanyaren la jornada. Txema Garrido, número 1 al Congrés per Alacant, reivindicà com a proposta un “procés de readaptació per a crear ocupació o oficis en consonància amb el medi ambient”.

Per últim, Garrido va recordar que aquesta és “possiblement la campanya més important de les últimes dècades” davant el possible “retrocés en drets”. A més, el candidat al Congrés per Compromís-Sumar va asegurar que la seua coalició té com a funció “ser una de les barreres principals a l’avanç de l’extrema dreta”.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,490SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES