Art. de opinión de Silvia Anna, portavoz de Compromís per Novelda

Posem un Baldoví a Europa

El pròxim diumenge, serà la primera volta que els valencians i les valencianes puguem fer que un polític valencià i valencianista siga diputat al Parlament Europeu. Em referisc, és clar, a Jordi Sebastià, el candidat de Compromís i de Primavera Europea. I em referisc, també, i també és clar, al fet que serà el primer eurodiputat valencià que exercirà com a tal, és a dir, com a valencià, i no com a membre obedient i uniforme del PP o del PSOE.

Jordi Sebastià serà, per tant, si tu ho vols, el primer diputat europeu que defendrà, en nom nostre, la importància que té per a la nostra economia la construcció del corredor mediterrani; explicarà qui i en quins desficacis s’ha gastat els diners dels fons europeus que ens corresponien als valencians; lluitarà per evitar que instal·len una incineradora a Xixona, que continue el fracking de l’empresa Castor enfront del Baix Maestrat o que inicien prospeccions petrolíferes en el nostre litoral; apostarà decididament per l’economia verda i del bé comú, i pels llocs de treball que generarà a tot Europa; i recolzarà el paper de l’administració pública com a motor de l’economia, un motor que crea ocupació i, alhora, millora la prestació dels nostres serveis bàsics.

Igual que fa Joan Baldoví a Madrid, Jordi Sebastià es farà sentir a Brussel·les per a dir que els valencians estem infrafinançats i que ni PP ni PSOE volen posar-hi remei. I per a explicar que, per culpa d’eixa injustícia, patim molt més dolorosament la crisi econòmica, amb un atur desbordat, un fracàs escolar de rècord, uns nivells de pobresa infantil completament il·lògics i un èxode de jóvens que ens dessagna com a societat.

Compromís vol lluitar per canviar tot això. I vol ser la veu que, fins ara, no hem tingut els valencians i que ens defendrà allà on toque. Tant fa que sigues home o dona; jove o major; estudiant o aturat; treballador o autònom; funcionari o empresari; valencianoparlant, castellanoparlant o parlant de qualsevol altra llengua. Només hi ha un grup social que no cap en Compromís: els corruptes. Si no eres d’eixos, i si encara dubtes a qui votar este diumenge, et demanem que ens tingues en compte i que, si ho consideres, ens ajudes a posar un Baldoví a Europa i que votes per Jordi Sebastià, per Compromís i per la Primavera Europea.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,460SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES