«Infraestructures esportives». Opinión de Guillem Irles, Guanyar Novelda

Ja han pujat la Santa i tot el món pega a fugir del poble, però les instal·lacions esportives continuen latents.


Fa més de 30 anys Novelda creixia sense parar, van començar les obres del famós i il·lustre velòdrom, que ara per ara continua sent un mort, sense donar-li cap ús ni utilitat. Per no parlar de la pista d’atletisme que no pot acollir cap competició de caràcter oficial per no tindre les mesures tècniques oficials.


Si continuem amb el famós llistat de la precarietat esportiva del poble… mencionarem al frontó de tenis que ara per ara no se li està donant la importància que hauria de tindre, així com el rocòdrom tan reivindicat per part de tota la joventut de Novelda i les diferents entitats esportives que volen fer ús i no poden.


Una llàstima que no estiga homologat i les autoritats municipals miren cap altre costat. Les pistes d’altres activitats com ara tenis, padel, futbito o basket són insuficients per una población de 25.000 habitants.


I que dir del Centre Salut i aigua, tancat per nefastes gestions i deixant al poble sense piscina climatitzada.


La gent se n’ha d’anar a altres municipis veïns per practicar altres esports, ja que les instal·lacions esportives no estan ni són les més adequades.


Pobles veïns que si aposten per l’esport, que ofereixen instal·lacions i activitats a preus assequibles per a tota la ciutadania, que entenen que han de promoure l’activitat física i l’esport com un element fonamental d’un estil de vida saludable.


Però en Novelda com sempre són més important els esports majoritaris, i els esports minoritaris com l’escalada, la pilota valenciana, ciclisme, etc… no tenen la visibilitat que haurien de tindre, amb el potencial i relleu generacional que tenim al nostre territori.


Sense deixar de banda al judo i al karate, són diferents els clubs i les entitats esportives que no tenen un lloc físic ni homologat on poder impartir les sues classes.


Encara estem esperant a l’equip de govern a que porte a terme les inversions en els nous parcs de pràctica esportiva com el parc de Kalistemia o Bikepark que va prometre a la ciutadania.


Pensen vostès donar veu i participació a la gent jove perquè prenga partit i decisió en la vida activa del món de l’esport? Ara o mai!!

Otras noticias de interés

4 COMENTARIOS

  1. Dónde ha ido a parar el los distintos presupuestos que en el pasado y ahora se asignaron para esta obra?

  2. El teu comentari em sembla bastant excloent i ranci, a veure si t’assabentes que el valencià és una de les dues llengües oficials que existeixen en aquest territori i si no saps parlar en valencià, aprén i veuràs com fins pot ser que et sorprengues del fàcil i bonic que resulta.

Los comentarios están cerrados.

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES