‘I “VOX” NO VA VOLER CONTESTAR’. Opinión de Carles Sala, Compromís per Novelda

Al Plenari del 14 de desembre Vox va presentar una moció que es va debatre peró finalment no va ser aprovada. La moció demanava crear serveis d’assessorament municipals per a informar les dones embarassades “inesperadament” (una manera sui-generis de Vox de definir la situació) sobre les ajudes públiques que poden rebre si continuen amb l’embaràs.


La moció no tenia cap sentit ja que les distintes administracions ja ofereixen eixe servei. La Sra. Marga Serrano va arribar a reconèixer que no sabia què s’està fent des de Serveis Socials o el Centre de Salut en eixos casos. Una demostració clara del que no ha de ser una moció.


Evidentment Compromís va votar en contra però la nostra Portaveu Sílvia Anna li va llançar 2 preguntes fàcils d’entendre i més fàcils encara de contestar:
1.- Eixe servei informaria a totes les dones independentment de la seua nacionalitat o situació administrativa?
2.- Eixe servei informaria sols de les ajudes en cas de tirar endavant amb l’embaràs o també dels condicionants legals i serveis disponible en cas de voler interrompre l’embaràs? Informar sols d’una part de la legalitat és il·legal per a un servei públic.


Evidentment la Sra. Regidora de Vox no va voler contestar. Va llegir el que portava preparat però no es va atrevir a contestar a eixes preguntetes tan fàcils. Va justificar la no resposta perquè Compromís havia fet una crítica “ideològica” a la seua moció. Quin esperpent!


Mire, Sra. Serrano, Compromís no necessita les seues respostes, ja les coneixem.
El poble de Novelda no necessita les seues respostes, ja les coneix. Els veïns i veïnes de Novelda ja coneixen com seria la seua manera de tractar les dones pel fet de no ser espanyoles i tenir o no tenir “papers” però qui realment més necessitava eixes respostes era vosté.


Vosté no es va atrevir a dir en veu alta el que diu el seu partit. Vosté no es va atrevir a dir que d’ajudes a dones no espanyoles sense papers res de res. I que d’informar a les dones sobre els condicionants legals per a interrompre un embaràs tampoc.


Com tampoc s’atreviria a dir, mirant els ulls d’un xiquet o xiqueta que està passant fam, que ni pa ni aigua perquè els seus pares són migrants sense papers.
No són vostés la “derecha valiente”? Conteste clarament quan se li pregunte. No tinga vergonya.


Bones festes de Nadal, Cap d’Any, Any Nou i Reis per als veïns i veïnes de Novelda i especialment als xiquets i xiquetes en estos dies, siguen o no siguen espanyols, tinguen o no tinguen els seus pares papers. Entre totes i tots superarem les adversitats.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,460SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES