‘POLITIQUERÍO’. Opinión de Alicia Mendoza, Guanyar Novelda

Estic segura que molts dels que llevem temps dedicant-nos més o menys activament a la política ens trobarem reflectits en moltes de les afirmacions, que la setmana passada vam escoltar a la vicepresidenta Yolanda Diaz.


Ens pot cridar l’atenció el rebuig que la política actual genera en gran part de la població, i el desinterès i desídia a la resta, segurament molt merescudament.


Tant a escala nacional com local , poques vegades sentim un missatge clar, ja que tot és confrontació, cridar més alt per quedar per damunt i tirar per terra tota idea que no sigui pròpia, és molt difícil arribar a acords i més encara quan,com és el nostre cas et trobes a l´oposició.


Costa terriblement arribar a consens i quan es treballa, es lluita i per fi s’arriba a un punt d’acord, et descobreixes en el fet que els temps, les formes i la finalització no solen ser tal com els vam pactar, havent de tornar a lluitar una vegada darrere l’altra les mateixes coses.


Açò no és nou, venim de molts anys de lluita en la rereguarda, molt de temps sabent que les nostres polítiques són necessàries, tant per al poble com a escala estatal, que encara que tot canvi coste, ja a molts altres països tenen clar que hem de moure’ns cap a una sostenibilitat i un respecte ambiental.


Que no tot val, per tal d’aconseguir benefici ràpid, i que, per tant, és millor fer canvis per rebre una recompensa major, per a nosaltres i els que vinguen darrere.


Per tot açò no podem desistir, continuarem lluitant per les nostres idees ecologistes, animalistes, per un urbanisme sostenible, que prioritze a les persones i sobretot perquè els compromisos adquirits es complisquen, si no som capaços de començar a caminar ja en aquesta direcció, no complirem els objectius obligatoris de l’agenda 2030.


Per tot açò i perquè hem vingut a la política per canviar les coses i obtenir un món més just per a les persones i resta de vida del nostre entorn no anem a esperar seguts, ni molt menys a desistir, sinó tot el contrari.


Des de Guanyar Novelda manifestem que hui més que mai estem preparats, per tal de treballar en la direcció correcta i com la raó no entén de temps, no anem a aguardar a les pròximes eleccions, que a molts ja comencen a preocupar.


Nosaltres allarguem la mà hui mateixa, una mà forta i treballadora que no vol més que arribar a demostrar que en política, almenys nosaltres, si sabem i volem fer feina en conjunt.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES