Compromís per Novelda presenta una campanya per a incentivar el comerç local

Natxo Costa, Director General de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, va acudir a l’acte per a explicar les mesures que s’estan prenent per a incentivar el comerç de proximitat.

El passat 15 de desembre Compromís per Novelda va presentar la seua campanya per a incentivar el comerç local de proximitat. El grup polític municipal llança esta campanya tots els anys amb l’objectiu de fomentar que les compres nadalenques es realitzen a la localitat.

En esta ocasió es va comptar amb la presència de Natxo Costa, Director General de Comerç i Consum de la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, que des que va arribar al govern valencià en juliol de 2015 ha estat treballant en el foment del comerç de proximitat. Costa va explicar les mesures que s’estan prenent des de Conselleria en este aspecte, com la regulació dels horaris comercials per tal que les grans superfícies no acaben ofegant els xicotets comerços. Altre dels aspectes que va destacar el Director General, és la importància de l’associacionisme, ja que les associacions de comerciants són necessàries per al foment del comerç de proximitat, i des de la Generalitat s’està treballant per tal d’incentivar-les.

Els assistents a l’acte van poder exposar les seues reflexions i llançar les seues preguntes, manifestant la necessitat de fer un canvi en la mentalitat de la societat per tal que la gent pose en valor el comerç de proximitat, doncs reverteix directament en l’economia i el benestar del municipi.

En esta mateixa premissa se centra la campanya de Compromís per Novelda, que va presentar Sílvia Anna, portaveu del grup polític municipal. Amb el lema TotQuedaACasa, Aquest Nadal fem gran Novelda comprant al xicotet comerç, la campanya, que es llançarà als mitjans de comunicació locals i les xarxes socials, posa en valor la importància del comerç de proximitat, aportant raons per les quals és important incentivar-lo. Sílvia Anna va destacar que el comerç local dóna vida a les ciutats, i per això s’ha de treballar des de tots els àmbits per a fomentar-lo.

 

 

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,460SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES