El 11é concurs d´escaparatisme tanca el plaç el 30 de novembre

El certamen que enguany aconplix la seua onzena edició, establix que els participants han de realitzat la seua activitat comercial a Novleda. Així, els establiments concursants hauran de reunir, amb carácter general, el requisit de no tindre consideració de gran superfície comercial i incloure motius nadalencs al seu escaparate. Les sol.licituts de participació es podran presentar fins el 30 de novembre en el Registre General de l´Ajuntament

El 11é concurs d´escaparatisme comerç de Novelda establix que per a concursar en aquest certamen és condició indispensable que els participants realitzen la seua activitat en Novelda, no tinguen consideració de gran superfície comercial, i que incloguen en l´escaparate concursant motius nadalencs.

El primer premi consta de 600 euros, el segon de 300 i el tercer de 150 euros, així com hi ha un premi al millor betlem dotat amb 150 euros i el premi especial del públic, que consta de 150 euros.

Les sol.licituts de participació podran ser presentades en el Registre General de l´Ajuntament de Novelda fins el 30 de novembre de 2007, acompanyades amb una fotocòpia del NIF/CIF, segons es tracte d´empresari individual o societat mercantil. En el revers de la sol.licitut, a més, l´interessat haurà de detallar l´escaparate o escaparates presentats, en el cas de tindre l´establiment més d´un.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,460SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES