Vuelve el concurso para elegir la mejor “cançon de mona”

La concejalía de Cultura vuelve a convocar el concurso de “cançons de mona” en su décimo tercera edición.

La canción se creará, como en años anteriores, añadiendo una nueva letra a una melodía ya conocida. Así, el letrista escogerá una canción de moda de esta temporada y le pondrá una nueva letra a la música.

La participación en el concurso conlleva la aceptación de las siguientes BASES:

1. Pot participar tota aquella persona que així ho desitge.
2. Les obres que es presenten han de ser inèdites i redactades correctament en valencià, podent incloure modismes i localismes autòctons.
3. S’ha d’especificar a quina melodia coneguda correspon la lletra.
4. Els originals han de presentar-se per triplicat, en un sobre tancat, a l’exterior del qual figure el pseudònim de l’autor. A l’interior s’ha d’adjuntar un altre sobre tancat on aparega el mateix pseudònim, dins del qual vindran escrites les dades personals de l’autor (nom i cognoms, adreça, telèfon, etc). Els treballs s’han de presentar mecanografiats, amb format DIN-A4, a doble espai, per una sola cara.
5. Cada participant pot concórrer al concurs amb un màxim de tres obres.
6. S’establix un primer premi únic, que s’obsequiarà amb un lot de llibres, i a més es poden concedir accèssits, si el jurat ho considera oportú.
7. Els treballs s’han d’entregar en el Centre Cultural Gómez-Tortosa, al C/ Major, 6, o a la Casa de Cultura, al C/ Jaume II, 3. El termini màxim de presentació d’estos serà fins al dia 18 de març de 2013.
8. La concessió dels premis es realitzarà a proposta d’un jurat presidit pel regidor de Cultura d’este Ajuntament. Els premis es faran públics el dia 21 de març de 2013.
9. Les obres guanyadores quedaran en propietat de l’Ajuntament, que les publicarà i distribuirà per tal que les partides de Mona se les puguen aprendre, per poder cantar-les els dies de la Mona.

Otras noticias de interés

1 COMENTARIO

  1. Nota para el redactor.
    Cançó es singular y cançons es plural.
    La frase del titular sería: … elegir la mejor «cançó de mona» (sin la terminacion ns)

    Saludos
    Enric

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

7,640FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,650SeguidoresSeguir
2,970SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES