Fiestas presenta toda la programación de Navidad

La concejalía de Fiestas del Ayuntamiento de Novelda ha organizado, junto al Comercio de Novelda Asociado y la Asociación de Vendedores del Mercado de Abastos, toda una serie de actividades con el fin de que Novelda cuente con un programa propio de fiestas, a partes iguales entre cultura, entretenimiento y espectáculo, con actos que se van a prolongar hasta el próximo 5 de enero, con la Cabalgata de Reyes. NOVELDADIGITAL adjunta en esta información toda la programación que la concejalía de Fiestas, el Comercio de Novelda Asociado y la Asociación de Vendedores del Mercado de Abastos ha preparado para todo el pueblo. En la rueda de prensa estuvieron presentes la edil de Fiestas, Reme Boyer, el presidente del Comercio de Novelda Asociado, José Zamora, y el representante de la Asociación de Vendedores del Mercado de Abastos, Antonio Gómez. SI QUIERES CONSULTAR LA PROGRAMACIÓN DE CULTURA DE DICIEMBRE PINCHA AQUÍ

PROGRAMACIÓ NADAL 08-09

DESEMBRE

Diumenge dia 14, a les 11 h. A la Plaça Vella tindrà inici la XIII MARXA A PEU, amb un recorregut de 5 Km.

A les 19’30 h. A la Parròquia de Sant Pere missa, a continuació Pregó de Festes de Nadal a càrrec de Ricardo Gómez Sòria, amb l’actuació del Grup de Danses de Monòver. Tot seguit a la llotja de l’Ajuntament. Inauguració del Betlem, amb l’actuació de la Unió Musical “L’Artística” i l’Escola Municipal de Danses Populars.

Nota: El Betlem romandrà obert al públic fins al 6 de gener del 2009 amb el següent horari: d’11,30 h. a 13,30 h. i de 18,00 h. a 21,00 h.

Dimarts, 16 de desembre, a les 13,00 h. Al Saló de Plenaris de l’Ajuntament, lliurament de premis del Concurs de dibuix per a escolars “Marxa a Peu”.

Dimecres dia 17 i dijous dia 18 de desembre, de 10 a 12,00 h. del matí a la parròquia de Sant Pere, XXIV FESTIVAL DE NADALES, amb la participació dels alumnes dels col•legis de Novelda.

Divendres dia 19 de desembre, a les 21,00 h. Al Centre Cultural “Gómez-Tortosa-Tortosa”. Entrega de premis del XII concurs d’escaparatisme. Organitzat per la Regidoria de Comerç.

* Dissabte, 20 de desembre a partir de les 16,30 h. A la Glorieta i voltants, unflables, contacontes, balls i música en directe. Hi haurà rosetes i berenar per a tots els presents, amb degustació de te oferit per Carmencita, a més podràs fer-te fotos amb Pare Noel.

* Diumenge, 21 de desembre, a partir de les 10 h. A la Glorieta, unflables i activitats esportives amb la col•laboració de gimnàs Shotokan. La Policia Local instalarà el parc infantil de trànsit. A les 11,30 h esmorzar. Pare Noel estarà disposat per a fer-te fotos amb ell.

* Dilluns, 22 de desembre. De 16,30 a 20,30 h. A la Glorieta, unflables, bou mecànic, llits elàstics, jocs de fira, contacontes, taller infantil i berenar per a tots amb degustació de te. La neu artificial farà la seua aparició Y NEVARÁ EN LA GLORIETA.

* Dimarts, 23 de desembre. De 16,30 a 20,30 h. A la Glorieta, unflables, bou mecànic, taller infantil i jocs amb Pare Noel. A les 18,00 h. berenar i degustació de te.

* Dimecres, 24 de desembre, junt al Mercat Municipal, de 10 a 14,00 h. Unflables, bou mecànic i globoflexia, esmorzar amb rosetes.

* Activitats programades per Comerç de Novelda Associat i Associació de Venedors del Mercat Municipal.

Dijous dia 25 de desembre, Dia de Nadal, a les 20’30 h. a la Parròquia de Sant Pere. Concert, a càrrec de l’Orquestra Ciutat de Novelda i el Cor de Cambra Ars Nova.

Divendres dia 26 de desembre, a les 12,00 h. a l’Auditori Municipal del Centre Cívic i Social. Concert interpretat per la Unió Musical “L’Artística” i l’Orfeó Novelder “Solidaritat”.

Diumenge, dia 28 de desembre, a les 10,30 h. tradicional Carrera del Pavo, amb eixida i final a la Glorieta.

Dimecres, 31 de desembre. Nit de cap d’Any. A les 24,00 h. Celebrarem la finalització de l’any 2008 i donarem entrada al nou any 2009 amb les dotze campanades des del rellotge de l’Ajuntament alhora que es dispararà un castell de focs artificials. Com de costum la comissió de festes repartirà entre els assistents els raïms de la sort i sidra, per a celebrar l’entrada de l’Any Nou.
Nota: Es recorda que no es permetrà l’entrada de botelles, gots de vidre… etc. a la Plaça Vella

GENER

Divendres dia 2, dissabte 3 i diumenge 4 de gener.
A la llotja de l’ajuntament, el Carter Reial arreplegarà les cartes que els xiquets i xiquetes de Novelda enviaran a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

L’horari del Carter Reial, serà de 18,00 a 21,00 h.

Els dies 2, 3, i 4 de gener hi haurà espectacles infantils a les 19:00 h. a la Plaça Vella. Jocs participatius, animació i actuacions teatrals i de titelles.
També, durant estos tres dies, hi haurà un tren turístic de 17,00 a 21,00 h. amb eixida a la Plaça Vella realitzant un xicotet recorregut per la localitat.

Dia 5 de gener, de *10 a 14,00 h. Junt al Mercat Municipal, unflables, bou mecànic i un Patge Reial realitzarà globoflexia per a tots els xiquets que s’acosten a veure’l.

* Activitat programada per Comerç de Novelda Associat i Associació de Venedors del Mercat Municipal.

A les 17,00 h. A la Plaça Vella. Homenatge a Jorge Juan, amb la participació de la Unió Musical “L’Artística” i l’Orfeó Novelder “Solidaritat”.

A les 19,00 h. recepció de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient en l’Asil d’Ancians de Novelda, on realitzaran una visita als residents.

A les 19,30 h. Cavalcada dels Reis Mags d’Orient, que tindrà el seu inici a la Plaça Sta. Teresa Jornet i finalitzarà a la Plaça Vella. A la seua arribada a l’Ajuntament, els Reis Mags adoraran el Jesuset del Betlem Municipal i dirigiran unes paraules als xiquets i xiquetes de Novelda.

Dia 6 de gener, a les 12,15 h. XXVII arribada de SS. MM. els Reis Mags a l’Estació de Novelda.A continuació es dirigiràn cap a la glorieta enfront de l’església de Sant Pasqual on oferiran els regals als xiquets i xiquetes del Barri que així ho hagen demanat.

Otras noticias de interés

4 COMENTARIOS

  1. Los niños se hacen fotos con el cartero real y ahí arriba pone el horario

  2. Qué suerte tener tantos actos festivos… ahora que somos tantos los que estamos en el paro. Va a haber mucho ambiente. Ventajas del desempleo que otros años no disfrutábamos.
    Por cierto… todo eso cuanto nos cuesta?

  3. SOLO QUIERO COMENTAR QUE EN EL BELEN NO HAY NI UN SOLO CARTEL CON LOS HORARIOS DE APERTURA
    ME GUSTARIA SABER A QUE HORA PUEDO LLEVAR A MI HIJO DE 3 AÑOS A VERLO
    ESTA TARDE A LAS 17h ESTABA CERRADO.
    GRACIAS

Los comentarios están cerrados.

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES