Víctor Cremades dóna a conéixer la programació cultural de març

El regidor de Cultura ha informat de les propostes culturals per als novelders que durant el mes de març es desenvoluparan al municipi. Així, Cremades ha destacat el viatge a Xàtiva, “una de les ciutats més belles i històricament més importants del País Valencià” i l’eixida a Extremadura que encara s’està concretant, al mateix temps, ha adduït al retorn dels ‘Quaderns de La Mola’, publicació dirigida per Ramon Sala i que veurà la llum en maig. Per al mes de març l’agenda d’activitats continua amb concerts, obres de teatre com ‘Femení Plural’ organitzada per la regidoria de la Dona, ‘T’espere baix’ de la companyia ‘Combinats’, personatges de la qual apareixen a la coneguda sèrie de Canal 9 ‘Autoindefinits’, i dos sainets representats pel Grup de teatre de la tercera edat ‘Joaquín Hernández’, a més d’exposicions i d’altres events

El mes de març arriba carregat de propostes culturals per als novelders i novelderes. El regidor de Cultura, Víctor Cremades, ha donat a conéixer les activitats que durant aquest mes esdevindran en el poble. D’aquesta manera, Cremades ha comentat els dos viatges culturals previstos, el primer a Xàtiva “una de les ciutats més belels i històricament més importants del País Valencià” l’ú de març, així com l’eixida a Extremadura el proper 29 fins el 31 de març, escapada que encara s’ha de concretar i que tan prompte quede establert la regidoria informarà als ciutadans.

En quan a l’oferta teatral es troba l’obra ‘Femenino Plural’, organitzada des de la regidoria de la Dona, així com ‘T’espere baix’ a càrrec de la companyia ‘Combinats’, personatges que apareixen a la sèrie de Canal 9 ‘Autoindefinits’. El Grup de la 3ª Edat “Joaquín Hernández” respresenta “¿I encà diu que no es selosa? ” i “Sang grossa”. El dissabte 1 de març el Centre Cívic i Social acull el concert de música processonal de Setmana Santa, interpretat per la Unió Musical ‘L’ Artística’. Cremades ha exposat que els contacontes continuaran a la Biblioteca Enric Valor i a l’Agència Municipal de Lectura, i ha assenyalat “l’èxit del curs de pintura al qual s’han apuntat més d’una vintena de persones” de manera que “es tornarà a ofertar els pròxims mesos, a l’igual que el d’escultura, encara que no haja tingut tanta acollida”.

D’altra banda, Víctor Cremades ha adduït a la tornada de la publicació ‘Quaderns de La Mola’, dirigida per Ramon Sala, coordinador a la seua vegada del Betània 2008. Els quaderns es presentaran en maig i Cremades ha donat un avanç de la temàtica que girarà en torn a “l’arribada del ferrocarril i el famós viatge de la reïna per inaugurar-lo”.

Programació cultural de març

Dissabte dia 1, a les 9 h. Viatgee cultural a Xàtiva. Informació en el Centro Cultural “Gómez-Tortosa”, C/ Mayor nº 6. Telèfon 965 60 90 53.
A les 20 h., a l’Auditori Municipal (Centre Cívic i Social). Concert de Música Processional de Setmana Santa, interpretat per la Unió Musical “L’Artística”.

Dijous dia 6, a les 18 h. en la Biblioteca Pública Municipal Enric Valor (Casa de Cultura). Contacontes, a càrrec del grupo ‘Ahoratecuento’.

Dissabte dia 8, a les 20 h., a l’Auditori Municipal (Centre Cívic i Social).Teatre “Femenino Plural”, oferit per Jácara Teatro. Organitzat per la Regidoria de la Dona.

Diumenge dia 9, a l’Auditori Municipal (Centre Cívic i Social. Cine: “Donkey Xote”. Passes a les 16´30 i 18’30 h.

Dijous dia 13, a les 20´30 h., a l’Auditori Municipal (Centre Cívic i Social). Teatre “T ’espere baix” a càrrec de la companyia ‘Combinats’.

Divendres dia 14, a les 19’30 h., a la Seu de la Unió Musical “L’Artística”. Audició dels alumnes de clarinet.

Dissabte dia 15, a les 19´30 h., a l’Auditori Municipal (Centre Cívic i Social). Teatre “¿I encà diu que no es selosa? ” i “Sang grossa” pel Grup de la 3ª Edat “Joaquín Hernández”.

Diumenge dia 16, de matí a la Glorieta. Mercat de Primavera. Organizat per l’Associació C.A.P.A.Z.

Dijous dia 27, a les 18 h., a l’Agència Municipal de Lectura (C/ Verge del Remei cantonada Mestre Segura). Contacontes a càrrec del grup ‘Ahoratecuento’.

Dissabte, diumenge, dilluns dies 29, 30 i 31. Viatge Cultural. Informació al Centre Cultural “Gómez-Tortosa”, C/. Major, 6. Telèfon 965 60 90 53.

Diumenge dia 30, a les 20 h., al Centroe Cultural “Gómez-Tortosa”. Concert de guitarra interpretat per Antoon Vandeborght.

Premis, concursos i exposicions

Del 3 al 18 de març, a la Casa de Cultura. Exposició sobre la Violència de Gènere “Del morado al negro”. Horari de visits: de dilluns a divendres de 10 a 14 h. i de de 17 a 21 h.; dissabtes de 10 a 14 h.

De l’11 al 25 de març, al Centre Cultural “Gómez – Tortosa”. Exposició de Cartells de Setmana Santa. Horari de visites: de dilluns a divendres de 10 a 14 h. i de 17 a 21 h.; Dissabtes de 10 a 14 h.

Del 12 al 25 de març, al Centre Cultural “Gómez – Tortosa”. Exposició ‘Proyectos de Solidaridad O.W.G. “ANAWIM”. Horari de visites: de dilluns a divendres de 10 a 14 h. i de 17 a 21 h.; Dissabtes de 10 a 14 h.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,460SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES