Ampliació de l’horari de la biblioteca i inici del taller de màscares en la ludoteca

El regidor de Cultura, Víctor Cremades, ha anunciat que durant set setmanes hi haurà a la Biblioteca Pública Municipal ‘Jorge Juan’ un horari extraordinari per exàmens. Al mateix temps, a la Casa de la Cultura s’ha habilitat una sala d’estudi que tanca a les dos de la matinada de dilluns a divendres. D’altra banda, el també regidor de Patrimoni ha comentat que s’han iniciat les tramitacions per donar-li a cases i edificis importants de Novelda la classificació de llei de rellevància local

El regidor de Cultura i Hisenda, Víctor Cremades, ha anunciat l’ampliació de l’horari de la Biblioteca Pública Municipal ‘Jorge Juan’, que han demandat els estudiants amb la proximitat dels exàmens. Aquest horari extraordinari a la biblioteca situada al carrer Major comença el dilluns 14 de gener i finalitza el 29 de febrer. L’horari d’obertura de la biblioteca és de dilluns a divendres des de les 8 a les 15 hores i des de les 16´30 a les 22 hores, i els dissabtes de 10 a 14 hores.

A les dependències de la Casa de la Cultura s’ha habilitat una sala d’estudi que obri les seues portes a les 9 fins les 15 hores i des de les 16´30 a les 2 hores de la matinada. Els dissabtes aquesta aula obri a les 9 i tanca a les 15 hores, mentre que els diumenges obri a les 9 i tanca a les 14 hores.

Taller de màscares

Des de la regidoria de Cultura s’han proposat una sèrie d’activitats perquè els més xiquetets puguen crear les seues pròpies disfresses per a Carnestoltes. Així, la Ludoteca Municipal ha organitzat una ludocomparsa que comença el dilluns 14 de gener amb el taller de màscares i finalitza el 5 de febrer. Els materials a utilitzar són paper i goma elàstica. Els pròxims tallers seran de realitzar una disfressa –del 21 gener al 5 de febrer- i de maquillatge de Carnestoltes –del 28 de gener al 5 de febrer-. Les inscripcions per a tots tres tallers es poden realitzar a la Ludoteca a partir del 14 de gener.

La Casa de Jorge Juan i la Casa Mira

El regidor d’Hisenda, Víctor Cremades, ha assenyalat que des de l’Ajuntament “s’han iniciat les gestions per tractar de donar-li a elements arquitectònics importants de Novelda una protecció mínima, que formen part de la classificació de la Llei de rellevància local perquè alguns no estan reflectits”. L’Administració, que pretén aconseguir que la casa natalícia de Jorge Juan siga d’ accés públic i puga ser visitada per tots, ha iniciat les converses amb la família que té en propietat aquesta casa, així com amb els propietaria de la Casa Mira.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,460SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES