El Club Escacs Novelda va participar al III torneig internacional per equips Ciutat de València

El passat 15 i 16 d’Agost va tindre lloc al Complex Esportiu la Petxina el III Torneig Internacional d’Escacs per Equips Ciutat de València. El Club va participar amb 2 equips formats per 4 jugadors cadascun. Al torneig es van disputar un total de 6 rondes, tres cada dia, a un ritme joc de 20 minuts per jugador + 5 segons d’increment, 20’ 5’’.

Van participar un total de 45 equips nacionals i internacionals, entre els que destaquen Accademia Internazionale di Scacchi de Peruggia, que va resultar el guanyador, Dublin Chess Club i Solingen A i B entre altres.

El nivell del torneig va ser molt variat, des de la participació de Grans Mestres i Mestres Internacionals fins a equips d’aficionats.

El Club de Ajedrez Basilio, organitzador de l’event, va quedar en quarta posició. Des d’ací, voldríem agrair la seua amabilitat, hospitalitat i bon tracte, ja que gràcies a la seua invitació vam poder gaudir de la ciutat de València, practicar el nostre esport favorit i intercanviar experiències amb altres jugadors.

L’actuació del Club va ser la següent:

L’equip del Club Escacs Novelda A, ocupava la posició 31 del ranking inicial, va fer un total de 9 punts, amb tres victòries davant el Club Escacs Alcoi, Club Ajedrez Villena y Club Escacs Basilio Sub18. En la classificació final, el Club Escacs A va ocupar la posició 22, millorant el seu ranking inicial en 9 posicions.

Els components de l’equip foren:

-José Luís Gutiérrez Lucas
-José Luís Abellot Durà
-Antonio José López Navarro
-Sonia Canicio Navarro

Pel que fa al Club Escacs Novelda B, ocupava la posició 43 del ranking inicial, va fer un total de 7 punts, amb dues victòries davant el Club Escacs d’Utiel i el Club Escacs Alcoi, i un empat davant el Club Escacs La Vila. L’equip va donar la sorpresa davant aquest últim, en la primera ronda, tenint en compte que aquest ocupava el ranking inicial 14 . En la classificació final, el Club Escacs B va ocupar la posició 32, millorant el seu ranking inicial en 11 posicions.

Els seus components foren:

-Laura Azorín Gregorio
-Ana Belén González Carretero
-Manuel David Amorós Pérez
-Miguel Cremades Alted

Per últim, dir que el torneig es va desenvolupar amb total normalitat i amb un ambient d’esportivitat i amistat.

(Club Escacs Novelda)

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES