Cap de setmana sense futbol ni bàsquet local

El pont de la Constitució ha assenyalat un buit al calendari esportiu, quant a futbol i bàsquet respecta. Els primers equips de Novelda i Noveldense no han pres part als campionats regulars; tampoc les categories inferiors d’aquestes dues entitats locals. El Club Baloncesto Jorge Juan és l’altra gran organització que ha descansat durant el cap de setmana. El proper dissabte torna la competició

A dues setmanes de la nit de Nadal resulta estrany trobar un dissabte i diumenge sense futbol ni bàsquet. Doncs és el que ha succeït aquest darrer cap de setmana a les pistes del poliesportiu municipal. Van quedar buides de competicions oficials. El motiu, els dies festius de primers de desembre: la Constitució i la verge de la Inmaculada.

El paró ha afectat al primer equip del Novelda Club de Futbol i a les seues categories inferiors. La celebració de la Copa de les Regions de la UEFA sub 23 amb les seleccions autonòmiques es jugava també aquestos dies. Els futbolistes del màxim conjunt del Novelda Rafa i Noel van representar la Comunitat Valenciana. També hi va descansar el CF Noveldense, inclosos els jugadors de la base i de l’equip senior de Segona Regional. El bàsquet del Club Baloncesto Jorge Juan tampoc no va tindre lliga. El cap de setmana vinent tornen les competicions a l’esport local.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,430SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES