Escolars del Sánchez Albornoz visiten l´Ajuntament i plantegen a l´alcalde les qüestions que els afecten

El saló plenari ha estat ocupat per alumnes de quart de primària que estudien al col.legi públic Sánchez Albornoz, que han acudit a “la casa del poble” on han estat rebuts per l´alcalde Mariano Beltrá i la regidora d´Educació, Reme Boyer. D´aquesta manera, els xiquets i xiquetes han conegut l´organització del Consistori i, a través de les explicaciones de Beltrá, han aprés què és la democràcia, i han constituït una assemblea que ha recollit les peticions dels escolars

Al voltant d´una vintena de xiquets i xiquetes que cursen quart de primària al col.legi públic Sánchez Albornoz, han acudit a l´Ajuntament acompanyats de la seua mestra Mercedes Cantó. L´alcalde Mariano Beltrá i la regidora d´Educació, Reme Boyer, els han rebut en primer lloc al saló plenari i, en acabant, han visitat el despatx de l´alcaldia. Per la seua part, Beltrá ha expressat per a què s´utilitza l´estança on han estat asseguts els xiquets, i com cada primer dijous de cada mes acull a 21 persones per debatre les qüestions que afecten al poble de Novelda. “Es tracta d´un dret que a l´época que jo vaig nàixer no teníem, no podíem prendre decisions, per`hui en dia l´Ajuntament és la casa de tots”, ha explicat l´alcalde.

Peticions

L´auditori d´escolars ha plantejan algunes preguntes que Mariano Beltrá ha ha respós, agraït què aquests xiquets i xiquetes, amics del seu fill i aficionats com ell a l´esport, les formularen. Així, les peticions han girat en torn a les necessitats que els alumnes de primària tenen, tals com la reparació de l´aigua calenta al poliesportiu i l´acabament del velòdrom, la possibilitat de crear l´altre carril bici, el repart de policies al semàfor on estaven abans els metges, i, al mateix temps s´han interessat per la dificultat de ser alcalde. A totes i cadascuna de les propostes l´alcalde s´ha compromés a parlar-ho amb el regidor adient i els ha comentat en relació al velòdrom que el regidor d´Esports, Benigno Martínez, ja ha demanat l´informe tècnic i que pretenen aprofitar l´espai central per donar marge al desenvolupament d´altres activitats. “Açò s´ha convertit en un plenari!”, ha manifestat Beltrá.

Al termini de la visita, els alumnes han regalat un llibre de dibuixos fets per ells mateixos on l´alcalde ha llegit la frase: “què bonic seria el món al revés on els xiquets de tots els colors donen consells als majors”. Mariano Beltrá i Reme Boyer han fet entrega d´un obsequi a aquests xiquets i xiquetes, interessats pel funcionament de la política i la democràcia.

Otras noticias de interés

5 COMENTARIOS

  1. Enhorabuena a Mariano y Reme. Nuestro alcalde está demostrando que es una persona cercana a los ciudadanos y que recibe y escucha a todos, no como el otro que había que pedirle audiencia con 6 meses de antelación y luegono te recibía.

  2. Estoy viendo con satisfacción que los mayores nos preocupamos de los niños, por ejemplo el futbol base, los niños delaloncesto, y ahora los niños con el alcalde. Si le estamos prestando tanta atención a los niños, quiere decir que esto va bien.

  3. Que bién que pasen niños por el ayuntamiento, pero que no se queden solo en un colegió, que vayan haciendo la ronda por todos los colegios y que todos los niños puedan ver de cerca el funcionamiento de dicha institución y hablar con su alcalde.

  4. Como se nota que Mariano (Marianet para el pueblo) es mas cercano y tiene más sensibilidad que Rafa para tratar con la gente y sus pequeños problemas.

  5. Si Reme Boyer y Mariano Beltrá no saben lo que es la democracia, ¿Cómo van a explicarselo a nadie?
    Democracia: Gobierno del pueblo por el pueblo.
    Partitocracia: Gobierno del pueblo por los partidos políticos.
    Si confunden los dos términos, todo lo que puedan explicar es una falacia.
    Si quieren democracia, que empiecen a plantear que el Alcalde sea elegido DIRECTAMENTE por el prueblo.

Los comentarios están cerrados.

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES