L’IES La Mola celebra el Dia de la Pau i la No Violència

Van col·laborar amb el Departament de Plàstica, el Projecte Investiga i Actua, i Radio Mola

El darrer dimarts 30 de gener, es va commemorar a l’IES La Mola el Dia de la Pau i la No Violència. Per a aquest propòsit, van col·laborar amb el Departament de Plàstica, el Projecte Investiga i Actua, i Radio Mola, la ràdio escolar.

En primer lloc, el Departament de Plàstica va elaborar un mural commemoratiu, així com un taller d’elaboració de colomes d’origami en el primer pati del dimarts 30, junt al Investiga i Actua.

Des del Projecte Investiga i Actua, han realitzat una instal·lació junt al mural del Dia de la Pau. Aquest mural, està format per un cor de branques d’olivera, y diverses fotografies i missatges de conflictes històrics, així com d’un mapa que representa els diferents conflictes armats i tensions per tot arreu del món.

A més, han realitzat una exposició de fotografies i imatges de diferents conflictes internacionals. Finalment,  hem volgut transmetre l’esperit de Pau i No Violència,  col·locant fragments de poemes en les portes de les aules i branquetes d’olivera als diferents passadissos del centre.

A més, agraïxen la col·laboració de Radio Mola, que ha incorporat a la seua programació setmanal diferents cançons relacionades amb la Pau i la No Violència, com el rap Muchoyó i les cançons Llar de Warsan Shire i  Podries de Joana Raspall.

Tristes guerras
 si no es amor la empresa.
 Tristes, tristes.
 
Tristes armas
 si no son las palabras.
 Tristes, tristes.
 
Tristes hombres
 si no mueren de amores.
 Tristes, tristes.

Miguel Hernández

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,500SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES