Hoy, a las 20 h., Pleno ordinario de diciembre

El Salón de Plenos acogerá esta tarde, a partir de las 20 h., la sesión ordinaria de pleno del mes de diciembre. Podrás verlo en directo en nuestra página y en nuestro canal de Youtube.

ORDEN DEL DÍA:

1. Aprobación de los borradores de las actas de las sesiones de 5 y 11 de septiembre de 2017.

2. Resoluciones de la Alcaldía en trámite de dar cuenta a los miembros de la Corporación.

3.  Propuesta de nombramiento de representante del Excmo. Ayuntamiento de Novelda ante el Consorcio de Residuos Sólidos Urbanos del “Baix Vinalopó”.

4. Excma. Diputación Provincial, Propuesta previa a la concesión de subvención para la ejecución de la obra de nominada “Rehabilitación pista de baloncesto en el campo de fútbol “La Magdalena”: aceptación de condiciones y compromisos.

5. Excma. Diputación Provincial, Propuesta previa a la concesión de subvención para la ejecución de la obra denominada “Pavimentación asfáltica de varias calles”: aceptación de condiciones y compromisos.

6. Presupuesto municipal para el ejercicio 2018: aprobación.

7. Aprobación de Plantilla y modificación del Catálogo de Puestos de Trabajo para el ejercicio 2018.

8. Despacho extraordinario.

9.  Ruegos y Preguntas.

PREGUNTAS G.M. PSOE

Pregunta 1

Ya es una realidad. Generalitat nos ha concedido la subvención para reabrir el Centro de Día. Por ello, Concejala de Servicios Sociales ¿cuáles son los siguientes pasos que desde su área piensa realizar para que la reapertura sea efectiva?

Pregunta 2

Siguiendo con Servicios Sociales, Concejala del área, ¿qué hay del estudio e informe técnico que estaban realizando para la consecución de la catalogación de Servicios Sociales como Servicios Esenciales?

Pregunta 3

Todos hemos podido comprobar el cambio que habéis realizado en la Plaza Juan XXIII llenándola completamente de tierra. Sr. concejal del área, ¿nos puede decir bajo qué criterios e informes ha realizado dicha obra?

Pregunta 4

Concejal de Contratas ¿quién y qué control se está llevando al respecto de la instalación de paneles publicitarios o mupis? ¿Cumplen todos en materia de seguridad?

Pregunta 5

Sr. Alcalde, hemos observado que la Concejala de Recursos Humanos no estaba en la mesa de personal y que también hace tiempo que no la vemos por la Casa Consistorial. ¿Nos podría decir si su baja es para mucho tiempo? ¿Está al corriente de las decisiones que se están tomando en su concejalía? Al mismo tiempo aprovechamos para desearle una pronta recuperación.

Pregunta 6

Sr Alcalde, ¿nos puede decir el motivo por el que se ha suprimido el servicio de la OMIC que se venía prestando a los ciudadanos de Novelda? ¿Acaso no lo considera importante?

Pregunta 7

Concejala de Igualdad, una vez finalizados todos los actos del 25 de Noviembre, ¿qué valoración hace de los mismos? ¿Se siente satisfecha?

Pregunta 8

Sr. Alcalde, ¿han dado ya audiencia a las empresas que se aludían en la iniciación de la resolución del CSAD?

Pregunta 9

Sr. Alcalde, ¿cuándo piensan sacar a licitación el quiosco del Parque de la Magdalena? ¿Y el del Parque del Oeste?

Pregunta 10

Sr. Alcalde, ¿consideran una buena inversión del Plan E el Ecoalbergue de la Mola?

Pregunta 11

Sr. Alcalde, ¿cuándo piensan licitar el contrato de suministro eléctrico municipal?

Pregunta 12

Concejala de Fiestas ¿nos puede garantizar que todos los elementos y vehículos que van a participar en la Cabalgata de Reyes estarán homologados?

Pregunta 13

Sr. Alcalde, ¿están adaptados los taxis de Novelda que prestan el servicio de Bono-Taxi adaptados para personas con discapacidad?

PREGUNTAS G.M. COMPROMÍS PER NOVELDA

1.- Tenim entés que representants veïnals dels carrers afectats per l’ampliació de la zona blava van presentar un escrit dirigit al Sr. Alcalde avalat per més de 200 signatures. En quina data es va registrar dit escrit? Per què no se’ls ha contestat encara? Pot llegir-nos el contingut de l’escrit?

2.- En el CEIP “Jesús Navarro Jover” s’han dut a terme obres de remodelació del pati d’Educació Infantil. Quina ha sigut l’aportació econòmica de l’Ajuntament? De quina partida pressupostària?

3.- Poden explicar-nos les causes que els han motivat a canviar el tradicional recorregut de la Cavalcada dels Reis Mags?

4.- Ja va per a dos anys i mig del mandat i continuem amb un alcalde imputat per la justícia, precisament qui més cridava contra la imputació de l’anterior alcaldessa. Vostè, certament Sr. Alcalde, no està imputat per delictes relacionats amb la corrupció política, però no és menys cert que els presumptes delictes pels quals se l’acusa no són menors ni de bon tros. Estem parlant de falsificació de factures i de simulació de delicte. S’ha produït cap novetat en este procés judicial? Ens tindrà informats de qualsevol novetat que s’hi produïsca?

5.- La subvenció a la qual fa referència l’Associació d’Amistat amb el Poble Saharaui en el seu escrit amb registre d’entrada 6876 de 6/10/2017, a quin programa de subvenció correspon? En quina data es va aprovar la concessió per Junta de Govern Local? En quin moment s’ha expedit l’ordre de pagament? Amb quina data s’ha notificat l’associació perquè presente la documentació pertinent? Per quin decret es regula el règim jurídic d’aquesta subvenció? Per quin motiu aquesta associació encara no ha cobrat?

6.- Quan un vehicle és retirat per la grua per una senyalització temporal posterior a l’estacionament del vehicle i es reconeix que, per tant, eixe vehicle no té obligació de pagar la denúncia, quin mecanisme segueix l’Ajuntament per a tornar-li els diners de l’eixida del vehicle del dipòsit municipal?

7.- El passat 25 de novembre, Dia Internacional contra les Violències Masclistes, molts ajuntaments van organitzar actes per tal de visibilitzar el seu rebuig davant aquesta xacra. A Novelda es va avançar un dia l’activitat, per quin motiu no es va celebrar en la data com altres efemèrides? Per quin motiu els regidors de l’oposició no van ser convocats a l’acte?

8.- Durant els últims mesos des de Compromís ens hem interessat per la subvenció de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a promocionar els drets de la infància i la participació infantil. La resposta de la regidora ha sigut: “No podem demanar la subvenció perquè no tenim Centre de Dia”. Encara ens estem preguntant quina relació hi ha entre una cosa i l'altra, és per això que tornem a preguntar: Per què no han preparat vostès un projecte per a beneficiar-se de dita subvenció i avançar en els drets de la infància? No creu vostè, Sra. Algarra, que això forma part del seu treball?

9.- Per què en el retén de la Policia Local s’incompleix la llei de banderes de la Comunitat Valenciana? Quan pensen tornar a la legalitat?

10.- Sr. Alcalde, des de quan ha deixat de prestar-se el servei de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor per part de l’Ajuntament? Quin òrgan ha pres la decisió i per quin motiu? Quines funcions realitza ara el personal que s’encarregava de l’OMIC?

11.- Sr. Moreno, al contrari que el Sr. Alcalde, que evita contestar a les nostres preguntes dient que ell no dóna opinions personals, vostè s’arrisca un poc més i és capaç de fer una valoració personal sobre el tema de les tarifes del servei d’aigua potable: “Mi opinión personal es que las tarifas no hay que subirlas, son suficientes”. Vol dir amb això que vostè pensa que el resultat de l’auditoria serà positiu per a l’Ajuntament en més de 800.000 euros? En què es basa per a fer esta afirmació? Quina empresa farà esta auditoria?

12.- Sr. Alcalde, quin tècnic o empresa va fer el seguiment arqueològic de les obres d’apertura de canalització d’aigües pluvials a l’altura del cementeri musulmà?

13.- Per què no s’ha reunit la Comissió de Riscos Laborals? I la mesa de treball del Pla d’Igualtat?

14.- Sr. Alcalde, després de la decisió de l’Associació Novelda Accesible d’abandonar la mesa d’accessibilitat per motius, al nostre entendre, totalment justificats com és l’horari intempestiu de les convocatòries i l’absència de part del teixit associatiu ciutadà en dita mesa, han contactat vostès amb els representants de l’Associació per tal de solucionar els problemes que s’han plantejat i fer operativa la mesa de l’accessibilitat?

15.- En quina data va entrar el projecte de la nova nau que utilitzarà URBASER per al servei de recollida de residus i neteja viària? Han emés informe els tècnics municipals? Quin és el valor del projecte i la seua execució?

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES