El plenari aprova per unanimitat la moció de Compromís relacionada amb la millora del transport a Novelda

La portaveu del grup municipal Compromís per Novelda, Sílvia Anna, ha presentat en el plenari ordinari d’octubre una moció per a la millora del transport públic al municipi. La moció ha sigut aprovada per unanimitat per tots els grups polítics.

La moció pretén pal·liar la deficient situació en què es troba actualment el transport públic a Novelda. Esta situació va empitjorar a finals de l’any passat, quan es va cancel·lar el servei d’autobús urbà que connectava els diferents barris del nostre terme municipal.

Compromís defensa la necessitat d’un servei de transport públic eficient i de qualitat per motius ecològics, socials i per aconseguir una millor vertebració del territori. Per estes raons ha proposat en el plenari que les pàgines web de l’Ajuntament de Novelda incloguen informació de tots els serveis de transport públic i la ubicació de les parades al municipi. També insta a les regidories de Trànsit i Transport que estudien la possibilitat d’establir una parada  comuna per a totes les línies d’autobús interurbà, sense que es veja reduït el nombre de parades que es realitzen actualment al nostre municipi. Per altra banda, sol·licita a l’Ajuntament que negocie amb les empreses prestadores dels serveis a habilitar panells amb informació actualitzada a totes les parades del municipi. Finalment, insta l’equip de govern de l’Ajuntament de Novelda a treballar conjuntament amb la resta d’organismes autonòmics i estatals per tal de millorar el transport públic al municipi de Novelda i a la nostra comarca en general.

Tots els regidors assistents al plenari van votar a favor per a dur a terme els acords proposats per Compromís, de manera que Novelda compte amb una millor connexió al municipi i també amb la resta del territori.

L´altra moció de Compromís, referent al tema de la neteja deficient als centres escolars després de la rebaixa d´hores i de llocs de treballs al servei de neteja, es va trobar amb el vot negatiu per part de l´equip de govern que va considerar que no era necessari revisar el contracte a pesar de les queixes rebudes pels centres escolars criticant la neteja insuficient als col·legis.

Otras noticias de interés

1 COMENTARIO

Los comentarios están cerrados.

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES