Compromís demana a l’Ajuntament que fomente la matrícula del Conservatori de Dansa

Proposen una campanya que fomente la matrícula de xiquets i xiquetes al Conservatori de Dansa, ja que en els pròxims dies s'obrirà el termini. 

Sílvia Anna, portaveu de Compromís per Novelda, proposa que esta campanya es faça conjuntament des de les regidories d'Igualtat i Educació i utilitzant els recursos propis de l’Ajuntament, sense que això li supose un cost afegit i considera que ajudaria a incrementar el nombre global d’alumnes, fet que faria possible també baixar les quotes i incrementar la rendibilitat del conservatori, com ja ha proposat Compromís en diverses ocasions i ja s’ha pogut comprovar en anys anteriors.

La portaveu de Compromís declara que «sempre hem defensat la destacable i necessària tasca que fan els nostres serveis educatius municipals: l’escoleta Ramona Simón i els conservatoris de música i dansa, dels quals, a més a més, han eixit grans professionals de la música, ballarins i ballarines. De fet, ja en el nostre programa electoral apostàvem per coordinar i ampliar el conjunt de l’oferta educativa del nostre poble per a fer de Novelda, una ciutat educadora».

Per últim, Anna també reclama a l’Alcalde de Novelda, Fran Martínez, que negocie amb els altres ajuntaments de la comarca per a acordar convenis de col•laboració per l’alumnat de fora que es forma als conservatoris novelders, «bé siga mitjançant una contraprestació econòmica al nostre ajuntament o compartint altres serveis que els pobles veïns puguen oferir-nos».

Otras noticias de interés

2 COMENTARIOS

Los comentarios están cerrados.

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,420SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES