El Bloc de Novelda participa en el Congrés autonomic del partit

El passat cap de setmana (29 i 30 de setembre) va tindre lloc a la ciutat de València el 6é Congrés del Bloc, al qual van assistir 6 delegats en representació de la comarca del Vinalopó.

L’informe de gestió del secretari general i síndic de Compromís a les Corts, Enric Morera, es va aprovar amb un 85,5% dels vots i la nova executiva va obtindre el recolzament del 88% dels delegats. El Bloc reforça així l’objectiu de consolidar l’Espai Valencià de Progrés, que es concreta en la Coalició Compromís.

El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, va conversar amb els delegats novelders Vicent López, Carles Sala, Sílvia Anna i Juli Martínez, i va reivindicar la felicitat com una actitud vital que entronca amb l’objectiu del Bloc de “lluitar per un horitzó de vida digna per a totes les persones”.

El Bloc també va acordar reclamar per unanimitat “un finançament just per a la nostra terra, maltractada i quasi humiliada en els nous pressupostos presentats pel Govern d’Espanya”. Així mateix, es va posicionar en contra de la recentralització de competències i va defendre un major grau d’autogovern, que, gestionat amb eficàcia, garantisca els drets socials i el benestar dels valencians.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES