El BLOC dóna suport a la convocatòria de vaga general del pròxim 29 de setembre

Davant la convocatòria de Vaga General per les organitzacions sindicals i socials en defensa dels serveis públics, de les prestacions socials i dels drets laborals front a les mesures preses pel Govern Socialista del president Rodríguez Zapatero, que suposen una retallada dels benestar social, una reducció de la inversió i una reforma laboral injusta i regressiva, el BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ recolza la convocatòria de vaga i anima els ciutadans i ciutadanes a que hi participen.

Una vaga general que creiem justa i necessària si volem que es produïsca una rectificació d’aquestes mesures que afecten directament a les persones més desafavorides i desprotegides i que estem convençuts que no serviran gran cosa per a generar ocupació.

El Govern espanyol no està actuant com correspon a un govern socialista i el PP assisteix amb complaença a aquest trist espectacle. Recordem que el PP és majoria al Parlament Europeu, i per tant responsables últims de totes aquestes mesures que estan portant als més dèbils a una situació insostenible.

És per tot açò que des del BLOC reclamem:

1.Una política que reduïsca el dèficit públic mitjançant l’increment dels ingressos i no mitjançant la reducció de la despesa, i planificar el compliment dels objectius de dèfi¬cit del Pacte d’Estabilitat i Creixement de la Unió Europea en terminis compatibles amb la reactivació econòmica i la creació d’ocupació.

2.La retirada d’una reforma laboral lesiva que facilita l’acomiadament i empitjora les condicions de treball.

3.Defendre la negociació col•lectiva com a marc de protecció de les condicions de tre¬ball, enfront dels intents d’atribuir a les empreses la capacitat d’incomplir els acords aconseguits de manera unilateral.

4.Defendre el sistema públic de pensions com a eix central del nostre sistema de pro¬tecció social, i la seua adequació a l’evolució social exclusivament amb acord polític i social.

5.Exigir una nova política fiscal, que reforce l’estructura d’ingressos de l’Estat, recupe¬rant impostos suprimits i apostant per una recaptació major basada en la progressi¬vitat fiscal, alhora que es combat amb major determinació i mitjans el frau fiscal que llasta la nostra economia i assoleix taxes que pràcticament dupliquen la mitjana de la Unió Europea.

Només amb una resposta generalitzada i unitària a favor de la vaga general es poden frenar aquests atacs a les condicions de vida de treballadors i pensionistes, que paguen les conseqüències d’una crisi que han propiciat altres.

Otras noticias de interés

1 COMENTARIO

Los comentarios están cerrados.

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,470SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES