El Bloc reclama al Conseller Gerardo Camps, que de soporte a los trabajadores de Levantina

El diputado del Bloc en las Cortes Valencianas, Enric Morera, ha elevado una pregunta parlamentaria al Conseller Gerardo Camps para saber si el Conseller piensa denegar o conceder el ERE presentado por la empresa.

Comunicado del Bloc sobre el ERE de Levantina:

EL BLOC RECLAMA AL CONSELLER CAMPS QUE DONE TOTAL SUPORT ALS TREBALLADORS DE “LEVANTINA DE MÁRMOLES

El diputat del BLOC Enric Morera, ha mostrat este matí el seu total suport i solidaritat amb els treballadors i treballadores de l’empresa “Levantina de Mármoles” de Novelda, que s’han concentrat a la porta del palau de la Generalitat per exigir la paralització de l’Expendient de Regularització d’Ocupació (ERO).

Morera, que este matí ha estat a Alzira, ha donat el seu total suport “als treballadors i treballadores de Levantina perquè són un exemple i perquè cal que defensen els seus llocs de treball i cal que la Generalitat es pose a treballar de valent i evite que esta empresa trasllade la seua activitat a Xina, perquè la planta de Novelda és productiva, viable i rendible i per tot això, des del BLOC donem els nostres ànims i el nostre suport”. De fet, en l’expedició també ha participat el regidor del BLOC de Novelda, Víctor Cremades, qui des del primer dia ha posat el partit a disposició dels treballadors i treballadores de l’empresa.

El secretari general del BLOC considera que el Consell, “està totalment paralitzat pels problemes que els han ocasionat els seus ‘amiguitos del alma’ i demanem que siguen responsables, demanem que lluiten per l’ocupació de tots els treballadors i treballadores de Levantina de Mármoles perquè ja està bé”.

De fet, Morera presentà el passat dia 1 de juliol una pregunta parlamentària al conseller Camps, per a saber si el Consell pensa denegar l’ERO o, pel contrari, “van a signar la sentència de mort d’una empresa que dóna treball i riquesa a tota una comarca”.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,430SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES