El Bloc Jove recolza la manifestació per la llibertat d’expressió

El dissabte 19 de gener a les 18 hores està convocada una concentració a la Plaça de l’Ajuntament d’Alacant que reivindica el dret a poder veure les emissions de TV3 a Alacant, com es feia des de fa 20 anys fins que el passat 9 de desembre el govern de Francesc Camps desmuntara el repetidor a la Carrasqueta. En contrast, a Castelló el jutjat ha impedit el tancament del repetidor. El Bloc Jove de Novelda acudirà a la manifestació convocada per Acció Cultural del País Valencià per defensar la llibertat d’expressió i mostrar el seu rebuig contra la censura

El Bloc Jove de Novelda té previst acudir el dissabte 19 de gener a les 18 hores a la Plaça de l’Ajuntament d’Alacant per sumar-se a la manifestació que Acció Cultural del País Valencià –ACPV- ha organitzat per demanar el retorn de les emissions de TV3 a Alacant, com s’ha fet des de fa 20 anys, fins que el passat 9 de desembre el govern de Francesc Camps desmuntara i precintara el repetidor de la Carrasqueta, impedint d’aquesta manera que les emissions de TV3, el Canal 33, el 300 i el 3-4 arriben al sud del País Valencià.

ACPV i altres entitats i institucions han mostrat el seu rebuig a “l’atemptat més gran a la nostra cultura des de la transició”, de manera, que, segons han comentat els organitzadors de la concentració, “es tracta de lluitar per la defensa de la democràcia, la llibertat d’expressió i contra la censura que representa el tancament de TV3”.

TV3 a Castelló

En contrast a el que s’ha esdevingut a Alacant, la Generalitat Valenciana no podrà tancar el repetidor de TV3 del Bartolo (Plana Alta), perquè el jutjat contenciós administratiu número dos de Castelló de la Plana li ha denegat el permís, ja que entén que l’ha de resoldre el Tribunal Superior de Justícia, davant el qual ACPV ha presentat un recurs. A aquest Acció Cultural incorpora l’argument “la Generalitat Valenciana emet els programes de TVV, Canal 9 i Punt 2 fora de l’àmbit territorial de la comunitat sense tenir cap freqüència concedida pel Ministeri, sense gaudir de cap títol habilitador i sense haver signat cap conveni de col•laboració”. Així, ACPV es referix al fet que TVV emet a Catalunya, les Illes Balears i Aragó sense llicència i, per tant, Acció Cultural planteja l’arbitrarietat de la decisió de sancionar l’entitat per una activitat que la Generalitat mateixa duu a terme amb TVV.

Otras noticias de interés

1 COMENTARIO

  1. qué teme el partido popular? la verdad? la democracia? la libertad de pensamiento? o más bien el libre albedrío? vasta ya! qué es esto? tergiversar la información se ha convertido en una constante ¿por qué buscan paralizar la opinión pública? ¿su intención es falsear los sucesos? o quizá facilitar la subversión? debemos reflexionar, dudar… el partido popular teme a la oposición, sabe que la información es poder, supone un arma poderosa.
    el partido popular se dedica a reconstruir la verdad, inventan la realidad para adecuarla a sus intereses y tratar de manipular a la opinion publica a través de noticias cocinadas para lograr metas muy precisas y obtener el respaldo de la gente

    qué maquinería la popular! su propaganda es manipular noticias. Persiguen trascender a la ética por medio de la desinformación, confundir a la audiencia y debilitarla ¿para hacerla más sensible a la persuasión?
    ¿Hasta cuando vais a seguir mintiendo?

    Teóricamente esto no debiera ocurrir con los estados democráticos, donde se supone que la libertad de expresión y de prensa forma parte de su más vigoroso patrimonio y que, por lo tanto, existe una pluralidad de medios que pueden proporcionar las distintas versiones de los hechos noticiosos y que éstos practican en el tratamiento de las informaciones un auténtico pluralismo.
    ¿Pueden escapar los medios (como el novelda divital) al hecho de ser también instrumentos?

Los comentarios están cerrados.

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,430SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES