Compromís celebra l’ajuda de més de 41.000 euros de Conselleria d’Educació per a activitats extraescolars i de reforç a Novelda

La portaveu local de Compromís també demana a la Regidoria de Cultura que Novelda se sume al Circuit Cultural Valencià per a aprofitar les sinèrgies i el cofinançament d’activitats del Pla reaCtivem i reforçar la programació cultural.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha habilitat una línia d’ajudes als ajuntaments per a activitats extraescolars i de reforç així com també per a activitats culturals dintre del “Pla reaCtivem”. Amb estes ajudes, la Conselleria vol que els ajuntaments oferisquen a tota la població escolar dels seus municipis -des d’Infantil fins a Batxillerat o FP- activitats educatives, culturals i esportives per a compensar els efectes negatius de la COVID-19 al llarg del pròxim curs.

El Conseller d’Educació Vicent Marzà ha reiterat que el pla per al pròxim curs és que l’alumnat puga seguir-lo de manera presencial en els col·legis i instituts, sempre que les condicions sanitàries ho permeten. Per a garantir la seguretat dels centres i seguir millorant la qualitat educativa, la Conselleria farà un esforç addicional en la contractació de professorat i monitors extraordinaris, es continuaran baixant les ràtios d’alumnes per aula i se seguirà invertint en infraestructures amb el Pla Edificant que ja ha aprovat més de 2 milions d’euros per a inversions en els centres educatius de Novelda. A més des de la Conselleria s’ha incrementat en 4 milions d’euros el pressupost inicial de cultura  i es programaran activitats culturals de tot tipus en col·laboració amb els ajuntaments valencians.

La portaveu local de Compromís, Sílvia Anna, ha celebrat l’assignació al municipi de Novelda de més de 41.000 euros per a activitats extraescolars durant el pròxim curs i ha demanat a la Regidoria d’Educació que organitze un programa d’activitats el més extens i variat possible per a aprofitar el màxim la subvenció i millorar l’oferta educativa de Novelda. Sílvia Anna també demana a la Regidoria de Cultura que Novelda se sume al Circuit Cultural Valencià per a aprofitar les sinèrgies i el cofinançament d’activitats del Pla reaCtivem i reforçar la nostra programació cultural.

Compromís celebra la ayuda de más de 41.000 euros de Conselleria d’Educació para actividades extraescolares y de refuerzo en Novelda

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha habilitado una línea de ayudas a los ayuntamientos para actividades extraescolares y de refuerzo, así como también para actividades culturales dentro del denominado “Pla reaCtivem”. Con estas ayudas, la Conselleria quiere que los ayuntamientos ofrezcan a toda la población escolar de sus municipios -desde Infantil hasta Bachillerato o FP- actividades educativas, culturales y deportivas para compensar los efectos negativos de la COVID-19 a lo largo del próximo curso.

El Conseller de Educación Vicent Marzà ha reiterado que el plan para el próximo curso es que el alumnado pueda seguirlo de manera presencial en los colegios e institutos, siempre que las condiciones sanitarias lo permitan. Para garantizar la seguridad de los centros y seguir mejorando la calidad educativa, la Conselleria hará un esfuerzo adicional en la contratación de profesorado y monitores extraordinarios, se continuarán bajando las ratios de alumnos por aula y se seguirá invirtiendo en infraestructuras con el “Pla Edificant” que ya ha aprobado más de 2 millones de euros para inversiones en los centros educativos de Novelda. Además, desde la Conselleria se ha incrementado en 4 millones de euros el presupuesto inicial de cultura y se programarán actividades culturales de todo tipo en colaboración con los ayuntamientos valencianos.

La portavoz local de Compromís, Sílvia Anna, ha celebrado la asignación al municipio de Novelda de más de 41.000 euros para actividades extraescolares durante el próximo curso y ha pedido a la Concejalía de Educación que organice un programa de actividades lo más extenso y variado posible para aprovechar el máximo la subvención y mejorar la oferta educativa de Novelda. Sílvia Anna también pide a la Concejalía de Cultura que Novelda se sume al Circuit Cultural Valencià para aprovechar las sinergias y la cofinanciación de actividades del “Pla reaCtivem” y reforzar nuestra programación cultural.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,400SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES