Elisenda Paluzie i Hernández pronuncia una conferencia en el Gómez Tortosa

Dentro del ciclo “Conferències d´estíu”, el patio de columnas del Gómez Tortosa acogió el pasado viernes la conferencia de Elisenda Paluzie con el título de «Balança fiscal del Pais Valencià». El acto estuvo presentado por el concejal de Cultura Víctor Cremades. (ESTA NOTICIA CONTIENE VÍDEO)

Elisenda Paluzie i Hernández, es és professora Titular de Teoria Econòmica a la Universitat de Barcelona des del 2001. Directora del Centre d’Anàlisi Econòmica i de les Polítiques Socials (CAEPS) de la UB. És màster en Economia Internacional i Desenvolupament Econòmic per Yale University (1996) i Doctora en Economia per la Universitat de Barcelona (1999).

Va obtenir una Beca de «la Caixa» per fer recerca predoctoral a la London School of Economics (1997-1998). I ha gaudit de beques post-doctorals (Beques Batista i Roca i Beques d’estades a l’estranger de la Generalitat de Catalunya i Research Training Network de la Comissió Europea) per cursar estades de recerca post-doctoral a la London School of Economics (2000-2001) i al CERAS, École Nationale de Ponts et Chaussées, Paris (2002-2003). Ha publicat articles sobre temes de comerç internacional i geografia econòmica en revistes internacionals com Journal of Economic Geography, Journal of Regional Science, Regional Studies, Papers in Regional Science, entre d’altres.

Va ser Secretària de Finances de la FNEC (1989-1994) i membre del Claustre i la Junta de Govern de la UB. És secretària general del Club FNEC (Associació d’Antics Membres de la FNEC). És membre del Claustre de la UB i de la Junta de Facultat d’Econòmiques i representant a la Junta de Personal Docent i Investigador per la Intersindical-CSC. En el procés d’aprovació de l’Estatut del 2006 va ser la promotora de la campanya Economistes pel No. Actualment dirigeix l’Observatori del Finançament de Catalunya i és impulsora de la plataforma independentista Sobirania i Progrés. És militant d’Esquerra Republicana de Catalunya, on impulsà el corrent crític d’opinió Esquerra Independentista. El 18 de febrer de 2009 fou elegida primera degana de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

VÍDEO


Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,460SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES