Compromís per Novelda presenta les seues esmenes als Pressupostos Municipals del 2017

El grup municipal Compromís per Novelda aporta una sèrie d’esmenes que pretenen millorar els pressupostos municipals per al 2017, com augmentar la partida de Serveis Socials i recuperar alguns dels llocs de treball amortitzats.

Compromís per Novelda ha presentat les seues esmenes als Pressupostos Municipals del 2017. Amb estes propostes, el grup municipal pretén millorar algunes partides per tal d’ajustar-les a la realitat de la localitat. En este sentit, una de les demandes de Compromís és que s’incremente la partida destinada a Serveis Socials, de manera que es puga millorar l’atenció als que més ho necessiten, seguint la línia del govern de la Generalitat que duplica les ajudes  per a Serveis Socials als ajuntaments.

A més, demanen que es recuperen alguns dels llocs de treball que s’amortitzaran, com són els d’alguns operaris, peons, conserges o una tècnica d’arqueologia, mentre que l’equip de govern pretén reforçar la partida d’administració general (on s’inclouen, entre d’altres, recursos humans, un economista o un tècnic de qualitat).

Compromís també proposa augmentar la partida de neteja en edificis esportius, educatius, centres cívics, culturals i mercat.

Per altra banda, es pretén que el govern municipal modifique els ingressos per impostos, ja que des de Compromís consideren que en alguns casos no s’estan pressupostant ingressos que ja se sap que es tindran i, per tant, els pressupostos no s’adeqüen a la realitat; a més, amb aquest ajust, l’augment de les despeses que proposa Compromís quedaria compensat amb els ingressos. També proposen demanar noves subvencions que permetran realitzar més activitats.

Des de Compromís es continuarà treballant en els pressupostos fins el plenari del proper 1 de desembre, per tal d’analitzar-los, introduir millores i corregir possibles errors.

Otras noticias de interés

2 COMENTARIOS

  1. Por fin unas enmiendas ajustadas y correctas. Enhorabuena por el trabajo. Tal vez cabría recordar que por el plan de ajuste están prohibidas las inversiones hasta el año 2019 y por lo tanto lo de la creación de un parque en la Avenida de la Constitución no sólo es innecesario si no que además ilegal. Por fin alguien mira hacia abajo y pretende que el colchón de aire que se ha conseguido vaya a los más asfixiados. Enhorabuena a los que han conseguido el ahorro y gracias a los que quieren aliviar a los desfavorecidos por la administración, los cuales a pesar de sufrir recortes constantes y congelaciones salariales siguen dando el callo mas allá de lo que es razonable para su situación.

  2. Es increíble que en una situación de total descalabro económico y financiero, en el Ayuntamiento de Novelda, ustedes piensen que es más importante un Técnico en Arqueología que un Economista.

    Por favor un poquito de sentido común.

Los comentarios están cerrados.

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,460SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias

COMENTARIOS RECIENTES