Gimnàsia Rítmica: El Kankudai roça el podi nacional a Còrdova

Les sis esportistes del club novelder s’han situat quartes a la clasificació final del Campionat d’Espanya Base per conjunts en categoria infantil. Nerea Azorín, Lorena Alpañes, Lidia Martínez, Sandra Valera, Rihanne Dummett i Brianda García van perdre en el darrer exercici la posibilitat de muntar al tercer escaló del podi a Còrdova. Quinze centèsimes les van separar d’aconseguir-ho durant aquest últim cap de setmana. D’altra banda, la gimnasta Brianda García participarà de nou en un campionat estatal, però en un nivell superior, a finals de novembre. Ho farà amb un club de Castelló, i dimecres que ve comença les deu sessions preparatòries

Durant aquesta última setmana les integrants del Club Kankudai que han participat al Campionat d’Espanya Base per conjunts (16-18 de novembre) no han disposat més que d’un parell d’hores per a entrenar en condicions al Pavelló Municipal. El Club Baloncesto Jorge Juan havia cedit el recinte en les darreres setmanes per a que les gimnastes prepararen el seu event més important de l’any amb comoditat. No obstant, els dies previs a la cita només van poder entrenar dues hores divendres de matí. Eixa vesprada van marxar a Còrdova, la ciutat on es celebrava la prova.

Això, unit a la joventut de les xiquetes, no va suposar cap impediment per a que competiren al màxim nivell entre els altres 32 clubs del territori espanyol. Nerea Azorín, Lorena Alpañes, Lidia Martínez, Sandra Valera, Rihanne Dummett i Brianda García aconseguiren la quarta plaça a la clasificació final del Campionat d’Espanya en categoria infantil. La seua actuació a la pista, amb moviments molt nets, va deixar un bon regust als jutges. En canvi, una equivocació en l’exercici final va baixar a l’entitat noveldera del tercer al quart lloc, a només quinze centèsimes de diferència.

Alt nivell

La secció de gimnàsia rítmica del centre esportiu Kankudai es troba inmers en un cicle d’alt nivell en els últims quatre anys. A la quarta posició d’enguany s’ha de comptar una altra quarta plaça, un subcampionat i un campionat d’Espanya. A més, Brianda García contribuirà a augmentar el prestigi del club de nou. Dimecres que ve marxa a una concentració de deu dies amb la selecció valenciana d’aquest esport, i del 28 de novembre a l’1 de desembre competirá amb una entitat de Castelló en un altre campionat estatal de conjunts.

Otras noticias de interés

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,670SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias