‘LES RESPOSTES AL SR.DELTELL’. Opinión de Sílvia Anna, Compromís per Novelda

Tribuna de opinión de Sílvia Anna

El càrrec de portaveu d’un equip de govern amb majoria absoluta té una sèrie de prerrogatives no poc importants: vostè en quatre anys no perdrà cap votació i vostè sempre tancarà els debats i tindrà l’última paraula. Però, evidentment, també representa una gran responsabilitat i complir unes exigències mínimes.

Una d’eixes responsabilitats és la que li exigim: quan vostè conteste a preguntes de l’oposició no pot intentar confondre a qui li fa la pregunta amb mitges veritats ni, molt menys, mentir en les seues respostes. Malauradament ja ens ha donat alguns exemples però confiem que no en siguen molts més al llarg de la legislatura.

Va repetir en més d’una ocasió que la Generalitat havia condonat l’impost pel reciclatge de la brossa durant 2022 però que després de les eleccions ja el reclamava i ho posava vostè com un dels motiu per a pujar els rebuts de la brossa.

Vam haver de fer-li preguntes concretes perquè vostè acceptara la realitat, l’única realitat: era fals el que vostè deia. Una més de les mentides necessàries per tal de construir el relat que vostès havien estat obligats per altres institucions a pujar el 100% del rebut de la brossa i que abans de les eleccions no ho sabien. Relat que, a hores d’ara, ja no se’l creu ningú a Novelda. La de mentides i mitges veritats que s’han de dir per tal de no reconèixer les promeses falses que van fer vostès abans de les eleccions.

Li posem un altre exemple. Quan parlàvem o preguntàvem pel mercat provisional no parava vostè d’insistir que hi havia diners al pressupost del 23 i al del 24 per tal de dur a terme eixes obres i, una vegada més, vam haver de recórrer a les preguntes concretes i va eixir a la llum la veritat: ni hi havia diners en el 23 ni en el 24 per a eixes obres.

D´acord que es puga demanar un crèdit, però eixa no era la qüestió. “Quan vostès pregunten pel mercat provisional jo conteste com si em preguntaren per la reforma del mercat” va ser la seua única justificació a no haver contestat la veritat en plenaris anteriors.

Es fa necessari recordar-li que quan vostè contesta a preguntes nostres està contestant i donant explicacions als veïns i veïnes de Novelda i, en este cas en concret, als i les comerciants del mercat i ni uns ni els altres es mereixen respostes camuflant la veritat o, directament, falsejant la veritat.

Això sí, estem convençuts de la seua capacitat de rectificació.

Otras noticias de interés

1 COMENTARIO

  1. Aquesta consistorio segueix el camí del presidente del govern. Mentides i mentides.

Los comentarios están cerrados.

7,727FansMe gusta
2,647SeguidoresSeguir
2,764SeguidoresSeguir
4,480SuscriptoresSuscribirte

últimas noticias